Game nieuws

Nintendo world universal studios Japan
De bedenker (vader) van Mario geeft een rondleiding door het nieuwe levensechte pretpark Nintendo world. Het park opent op 4
 • Death Stranding is vijf miljoen keer verkocht
  by NU.nl on 26 juli 2021 at 13:38

  Kojima Productions, de gamestudio van Metal Gear-bedenker Hideo Kojima, heeft tot maart 2021 vijf miljoen exemplaren van Death Stranding verkocht, schrijft Gamesindustry.biz. Hoeveel er van de afzonderlijke PlayStation 4- en Windows-versies zijn verkocht, is niet bekend.

 • Football Manager gaat vrouwenvoetbal aan games toevoegen
  by NU.nl on 23 juli 2021 at 13:51

  Football Manager gaat in de toekomst vrouwenvoetbal aan zijn games toevoegen, meldt ontwikkelaar Sports Interactive in een blogpost.

 • Netflix wil games eerst uitbrengen voor telefoons
  by NU.nl on 21 juli 2021 at 20:22

  Netflix bevestigt aan games te werken en dat deze zonder extra kosten in bestaande abonnementen van klanten worden toegevoegd. De streamingdienst maakte hierover iets meer bekend in een brief aan investeerders, die na het verschijnen van de kwartaalcijfers werd verstuurd. Daarin staat dat de games eerst worden uitgebracht voor telefoons.

 • Pro Evolution Soccer heet voortaan eFootball en wordt gratis speelbaar
  by NU.nl on 21 juli 2021 at 10:44

  Game-uitgever Konami slaat een nieuwe weg in met zijn FIFA-concurrent Pro Evolution Soccer (PES). Het voetbalspel heet voortaan eFootball, wordt gratis speelbaar en is alleen nog als digitale download beschikbaar.

 • Valve presenteert gaminghandheld Steam Deck voor pc-spellen
  by NU.nl on 16 juli 2021 at 05:50

  Het Amerikaanse softwarebedrijf Valve heeft de Steam Deck gepresenteerd. Op de Nintendo Switch-achtige gaminghandheld is het onder meer mogelijk om pc-games uit de Steam-bibliotheek te spelen. De versie met 64 GB aan opslagruimte kost 419 euro.